Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Допоможемо ближнім своїм…

П’ятого листопада, у Дмитрівську батьківську поминальну суботу, духовенство та прихожани Свято-Миколаївського собору передали приношення з панахиди у Бердичівський геріатричний пансіонат та центри для людей із обмеженими фізичними можливостями.

У батьківські суботи православні християни приходять до храмів на заупокійні Богослужіння. Люди  молитовно згадують померлих родичів, близьких і знайомих та здійснють вчинки милосердя. У ці дні прийнято приносити пожертви – різні продукти харчування: хліб, солодощі та фрукти. Після звершення панахиди їх роздають нужденним і відправляють тим, хто особливо потребує підтримки.

У Дмитрівську батьківську поминальну суботу священство та прихожани Свято-Миколаївського собору м. Бердичева передали півтора десятка мішків хлібу підопічним геріатричного пансіонату й випічку та солодощі вихованцям Центру медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Промінчик». Допомогу також отримав Бердичівський Союз інвалідів.

Ті, котрі дістали це частування, перед трапезою помоляться «за всіх, що нині поминаються», і до молитви кожного з нас приєднається їх щира подяка. 

Вікторія Кучерява, прес-секретар Бердичівського благочиння

 
 


Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022