Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

У День Незалежності України в усіх храмах Бердичівського благочиння молилися за мир у державі та український народ

Двадцять четвертого серпня 2017-го року, у 26-у річницю Незалежності України, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія в усіх храмах Бердичівського благочиння були звершені молебні за Україну, мир у державі та український народ.

Ранок Дня Незалежності України православні віруючі Бердичівщини зустріли у молитовному єднанні. У День народження нашої держави вони зібралися у міських і сільських храмах. Під час Богослужіння парафіяни, які прийшли на спільну молитву з дітьми, підносили прохання до Господа про мир, спокій та єдність у нашій країні, про її процвітання і щасливе майбутнє народу, про примноження любові між людьми. Після звершення молебню настоятелі храмів привітали присутніх із Днем Незалежності та закликали молитвою й добрими справами долучитися до збереження миру на українській землі і в серці кожного, зміцнювати віру батьківську та передавати її нащадкам, жити за Заповідями Божими.

У цей особливий день священнослужителі також узяли участь в урочистостях із нагоди свята, звершували молитву біля пам’ятних знаків загиблим борцям за Незалежність України та захисникам нашої Вітчизни.

Вікторія Кучерява, прес-секретар Бердичівського благочиння

 
   
   








   


 

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022