Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Молебень на початок нового навчального року звершили у Свято-Хрестовоздвиженському храмі села Великої П’ятигірки

У неділю, 27-го серпня, з благословення Високопреосвященнішого Никодима, Митрополита Житомирського і Новоград-Волинського, настоятель Свято-Хрестовоздвиженського храму с. Великої П’ятигірки протоієрей Олександр Худяков благословив юних парафіян на новий навчальний рік.

Непомітно та швидко промайнуло сонячне літо, ось і золотоволоса осінь на порозі. Незабаром дітлахи потягнуться у школи, а студенти підуть до вищих освітніх закладів. Перші дні навчального року – особливий момент в житті і учнів, і їх батьків. Тому, починаючи цей важливий етап, вони зібралися на святкове Богослужіння у сільській церкві, щоб попросити у Господа допомоги на нелегкому шляху пізнання наук.

Божественну Літургію у Свято-Хрестовоздвиженському храмі с. Великої П’ятигірки звершив настоятель – протоієрей Олександр Худяков. Двадцять юних парафіян приступили до Святих Таїнств Сповіді і Причастя. Після відправлення молебню на початок нового навчального року батюшка звернувся до дітей та молоді з повчальним словом: «Знання допомагають людині правильно будувати своє життя, розвивати здібності й таланти для блага Церкви та нашої держави. Робіть добрі справи, живіть за Божими Заповідями, поважайте і цінуйте своїх батьків та педагогів-наставників, приносьте іншим користь, любіть Бога й ближніх». Священик окропив школярів святою водою з побажаннями добре вчитися, бути розумними, слухняними й здоровими.

Цього дня дітям із трьох малозабезпечених родин подарували набори з пачками зошитів, учнівськими ручками та кольоровим папером. Нехай ця невелика підтримка допоможе їм домагатися нових успіхів, нехай серця будуть здатні вмістити добру науку, нехай Господь просвітить їх світлом пізнання!

Вікторія Кучерява, прес-секретар Бердичівського благочиння

   
   

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022