Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Відбулося серпневе зібрання духовенства Бердичівського благочиння

Шістнадцятого серпня, у четвер Седмиці 12-ї після П’ятидесятниці, пройшли чергові збори духовенства Бердичівського благочиння, які очолив благочинний округу, ієромонах Варфоломій (Бойков).

На засіданні єпархіальної влади, повідомив голова зібрання, були підбиті підсумки минулого місяця і звернено увагу присутніх на найближчі події єпархіального життя. Високопреосвященніший Никодим, Митрополит Житомирський і Новоград-Волинський, розповів про святкування Дня пам’яті святого священномученика Павла Гордовського та собору Житомирських святих 25-го серпня і велелюдний загальноєпархіальний Хресний хід вулицями обласного центру 5-го вересня, у день вшанування Подільської ікони Божої Матері.

Привітавши духовенство з початком Успенського посту, благочинний Бердичівського округу, ієромонах Варфоломій (Бойков) наголосив: орієнтовно загальну сповідь священства буде звершено у середу, 22-го серпня, у Свято-Миколаївському соборі.

Під час серпневої зустрічі духовенства обговорювалися різні нагальні питання, зокрема, йшлося про діяльність каси взаємодопомоги «Братська кружка» та суворе дотримання церковної дисципліни.

До відома духовенства було доведено: комісія на чолі з благочинним  Бердичівського округу, ієромонахом Варфоломієм (Бойковим) здійснює відвідування парафій благочиння з метою перевірки богослужбового життя, внутрішнього і зовнішнього стану храмів та інших церковних будівель, правильності ведення парафіяльного діловодства і церковного архіву тощо.

Вікторіія Кучерява, прес-секретар Бердичівського благочиння

   
   
 
 
   
   

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022