Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Молебень перед початком нового навчального року звершили у храмі Різдва Пресвятої Богородиці с. Озадівки

Незабаром – дзвінкоголосе і квітуче першовересневе свято. Озадівські школярі починають новий навчальний рік із благословенням Божим. Двадцять восьмого серпня настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці протоієрей Ярослав Ігнатюк звершив молебень, на якому молитви до Господа та Його Пречистої Матері підносили діти й батьки.

Ось і закінчилося тепле літо. Позаду – шкільні канікули, відпочинок і враження від цікавих зустрічей та подій. Наприкінці серпня, у день Успіння Пресвятої Богородиці, учні села Озадівки разом із батьками зібрались у храмі. Після Божественної Літургії протоієрей Ярослав Ігнатюк відправив молебень перед початком нового навчального року. Діти оточили священика, який просив у Господа «духа премудрости и разума, и отверзти ум и уста, и просветити сердца их к приятию добрых учений». З великою увагою школярі слухаючи напуття та побажання батюшки: «Терпіння вам і розуміння, Господніх благословень, захисту та допомоги. Виконуйте Божі Заповіді, шануйте  батьків, поважайте своїх учителів. Не забувайте слова апостола Павла: «Пам'ятайте наставників ваших...» Любіть ближніх своїх…»

Після повчального слова отець Ярослав окропив усіх святою водою…

Додому озадівські учні поверталися з Божим благословенням, сповнені світлих почуттів... Вітаємо всіх їх із новим навчальним роком і бажаємо школярам радості нових відкриттів, а батькам та педагогам – мудрості, натхнення і творчості. 

Вікторія Кучерява, прес-секретар Бердичівського благочиння

 

 

 

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022