Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Вітаємо з Днем священницької хіротонії настоятеля храму на честь ікони Божої Матері «Цілителька» протоієрея Романа Бойкова!

Благочинний Бердичівського округу архімандрит Варфоломій (Бойков), духовенство  благочиння та віруючі вітають із Днем священницької хіротонії настоятеля храму на честь ікони Божої Матері «Цілителька» протоієрея Романа Бойкова!

Сьомого квітня, у світлий празник Благовіщення Пресвятої Богородиці, протоієрей Роман Бойков відзначає день рукоположення у священницький сан. Шановний отче, від повноти сердець прийміть найтепліші привітання з цією значущою подією! Щиро бажаємо Вам міцності сил, бадьорості духу та щедрих Божих ласк і милостей. Нехай благодать Господня осяває всі Ваші задуми і плани, нехай здійснюються мрії та сподівання! Нехай Пресвята Богородиця оберігає і дарує свій захист у всіх починаннях та справах!

Многая і благая Вам літа!

У цей великий світлий день

Хай Ваше серце щастям квітне,

Хай звуки радісних пісень

Торкнуться струн душі привітно!

Для Вас – вітання всі сьогодні,

Нехай здійсняться Ваші мрії,

Хай сходить благодать Господня,

Теплом наповнить і зігріє!

Прес-служба Бердичівського благочиння

   

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022