Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Дев’ятнадцятого серпня до Свято-Миколаївського собору м. Бердичева прибуває чудотворна ікона Божої Матері «Благоуханний Цвіт»

Із 19-го серпня 2019-го року з благословення Митрополита Житомирського і Новоград-Волинського Никодима храми Бердичівського благочиння відвідає чудотворна ікона Божої Матері «Благоуханний Цвіт».

Святиню зустрічатимуть у свято Преображення Господнього, у понеділок 19-го серпня о 13:00 біля Свято-Миколаївського собору м. Бердичева. Чудотворний образ прибуває зі Свято-Костянтино-Єленінського Ізмаїльського чоловічого монастиря Одеської єпархії. Перед іконою Пресвятої Богородиці «Благоуханний Цвіт» моляться про чистоту помислів, збереження праведного життя, розв’язання сімейних проблем, при тілесних і душевних хворобах та втраті життєвої мети. До чудотворного образу звертаються ті, хто втомився від негараздів і тривог, впав у відчай та зневірився. Ікона Божої Матері «Благоуханний Цвіт» дарує спокій, стійкість духу, покірливе прийняття всіх випробувань, смиренність та лагідність.

Графік перебування святині у храмах Бердичівського благочиння оприлюднять пізніше на сайті Свято-Миколаївського собору: http://soborberdichev.com.ua

Прес-служба Бердичівського благочиння

   

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022