Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Парафіяни Свято-Миколаївського собору привітали благочинного Бердичівського округу з престольним святом

У світлий день вшанування пам’яті Святителя Миколая Чудотворця парафіяни Свято-Миколаївського собору привітали з престольним святом благочинного Бердичівського округу, настоятеля головного храму благочиння архімандрита Варфоломія (Бойкова).

Вранці 19-го грудня віруючі Свято-Миколаївського собору стікалися до храму на престольне свято. Ще до початку Богослужіння вони привітали свого пастиря з храмовим празником, який архімандрит Варфоломій (Бойков) зустрічає разом із парафіянами з 1996-го року. Шістнадцятого лютого священик став настоятелем Миколаївської церкви і благочинним Бердичівського округу. Пройшло 23 роки, а пам’ять зберігає незабутні події того часу...

Олена Тимощук, яка несе послух у соборі, від імені пастви подарувала високоповажному отцю Варфоломію коровай, прикрашений випеченими колосками та квітами, і витончені троянди та побажала рясних Божих щедрот: «Від усієї душі зичимо Вам мудрості і терпіння, сил духовних та тілесних у подвигу Вашого пастирського служіння на ниві Христовій. Нехай Вас оберігають молитви Святого Миколая на всіх життєвих шляхах! Нехай буде з Вами милість Господня на многая і благая літа!»

На завершення всі дружно проспівали отцю благочинному многоліття. Зворушений увагою й словами любові та поваги, архімандрит Варфоломій (Бойков) сердечно подякував парафіянам за тепле привітання.

Сьогодні ми родинним колом

Вітаєм, отче, Вас привітно,

В цей час радіє все довкола,

І серце посмішкою квітне!

Ми Вам бажаємо з любов'ю

Добра і теплих ясних днів,

Благополуччя та здоров'я,

І щоб в душі – весняний спів,

Вітання шлемо Вам сьогодні

В престольне свято, в день грудневий,

Нехай же Миколай Угодник

Благословляє шлях життєвий!

Вікторія Кучерява, прес-секретар Бердичівського благочиння

 

 
   
   
   

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022