Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Вітаємо з Днем Ангела настоятеля Свято-Михайлівського храму села Маркушів архімандрита Мануїла (Бицика)!

Благочинний Бердичівського округу архімандрит Варфоломій (Бойков), духовенство благочиння та віруючі вітають із Днем Ангела настоятеля Свято-Михайлівського храму села Маркушів архімандрита Мануїла (Бицика)! 

Четвертого лютого Свята Церква вшановує память священномученика Мануїла, святителя Адріанопольського. У цей особливий час святкує День свого тезоіменитства архімандрит Мануїл (Бицик). Сердечно вітаємо Вас, шановний отче, і щиросердно бажаємо, щоб заступництвом Вашого Небесного покровителя Всеблагий Господь, дивлячись на Ваші труди на благо Святої Матері-Церкви, зміцнив Вас у несенні великотрудного пастирського служіння, подав мудрість і ревність до спасіння. Зичимо кріпості духовного і тілесного здоров’я, добрих звершень у всіх Ваших справах та світлої радості у Господі на многая і благая літа!

Сьогодні Ваше свято – іменини,

З Днем Ангела Вас, отче Мануїле,

Бажаємо у значущу годину,

Щоб серце розквітало та раділо!

Хай Ангел з білосніжними крилами

Вас захищає в будь-яку хвилину,

Нехай завжди перебуває з Вами,

Оберігає, отче, Вас невпинно…

Прес-служба Бердичівського благочиння

   

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022