Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Вітаємо з Днем Ангела благочинного Бердичівського округу, настоятеля Свято-Миколаївського собору архімандрита Варфоломія (Бойкова)!

Духовенство Бердичівського благочиння та віруючі вітають із Днем Ангела благочинного Бердичівського округу, настоятеля Свято-Миколаївського собору архімандрита Варфоломія (Бойкова)! 

Тринадцятого липня, коли  Православна Церква святкує Собор славних і всехвальних дванадцяти апостолів, архімандрит Варфоломій (Бойков) молитовно відзначає День свого тезоіменитства. Ваше Високопреподобіє, дозвольте привітати Вас зі світлою подією й подарувати віночок щирих побажань, уквітчаний словами поваги та любові! Ви гідно несете свій життєвий хрест, ревно виконуючи покладений Святою Церквою послух. Ваші богонатхненні слова, мудрі поради і батьківська підтримка допомагають нам та наставляють на шлях істинний. Вседушевно зичимо Вам бадьорості духу, благополуччя і всесильної допомоги Божої у всіх Ваших великотрудних пастирських справах. Нехай Вас зміцнює Господь Своєю благодаттю в щоденних працях, які творите на славу Божу! Нехай Всевишній береже Вас молитвами Небесного покровителя – святого апостола Варфоломія! Нехай дарує добре здоров’я та благоденство на многая і благая літа!

У свято особливе та чудове

Хай шле проміння сонечко ласкаве,

Хай буде настрій різнокольоровий

І плідними – всі задуми та справи!

У ці хвилини гарні, урочисті

Бажаємо щасливих Вам стежинок,

Нехай веселки в небі променисті

Дарують сяйво радісних краплинок!

Вам щиросердно зичимо сьогодні

Добра, здоров’я, мудрості й натхнення,

Щедрот рясних та милостей Господніх

І Божого завжди благословення!

Пресслужба Бердичівського благочиння

   

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022