Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Вітаємо з Днем Ангела настоятеля храму Різдва Пресвятої Богородиці с. Швайківки протоієрея В’ячеслава Губенка!

Благочинний Бердичівського округу архімандрит Варфоломій (Бойков), духовенство благочиння та віруючі вітають із Днем Ангела настоятеля храму Різдва Пресвятої Богородиці с. Швайківки протоієрея В’ячеслава Губенка! 

Одинадцятого жовтня протоієрей В’ячеслав Губенко святкує День свого Небесного покровителя. Шановний отче, прийміть від нас суцвіття щирих привітань і теплих побажань! У цей радісний та світлий час сердечно зичимо Вам добрих подій і радісних звісток, гарного настрою та здійснення мрій і задумів. Багатьох років життя Вам, сил духовних та тілесних, милості і ласки Божої. Нехай Вас завжди в усіх справах супроводжує допомога Вашого Небесного покровителясвятого благовірного князя В’ячеслава Чеського! Нехай Всемилостивий Господь рясно благословляє та зміцнює на шляху служіння! Многая і благая Вам літа!

Вельмишановний отче В’ячеславе,

У день жовтневий, гарний, золотавий,

Прекрасним світлом осені омитий,

Вітаємо Вас, тезоіменитий!

Нехай Господь дарує Вам здоров’я,

Наповнить серце миром та любов’ю,

Зміцнить духовні і тілесні сили,

Хай береже Вас Ангел білокрилий…

Пресслужба Бердичівського благочиння

 

 


Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022