Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Духовенство Бердичівського благочиння привітало новообраного мера міста

Духовенство Бердичівського благочиння Житомирської єпархії Української Православної Церкви привітало новообраного міського голову Сергія Валерійовича Орлюка зі вступом на посаду.

Третього грудня у залі засідань приміщення виконавчого комітету Бердичівської міської ради представники міського духовенства на чолі з благочинним Бердичівського округу архімандритом Варфоломієм (Бойковим) привітали Сергія Орлюка з обранням і вступом на посаду міського голови м. Бердичева. Від імені духовенства благочиння благочинний Бердичівського округу архімандрит Варфоломій (Бойков) побажав очільнику міста Божої допомоги, миру і здоров'я, мудро керувати та успішно трудитися на благо жителів міста і благословив на майбутні звершення.  

Новообраний Бердичівський міський голова Сергій Орлюк подякував присутнім за поздоровлення і звернувся до священства з проханням молитися за місто та його жителів і подальший розвиток та процвітання Бердичева.

Під час бесіди йшлося про збереження і розвиток духовності в місті.

Вікторія Кучерява, прессекретар Бердичівського благочиння

   

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022