Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Відбулися чергові збори духовенства Бердичівського благочиння

Дев’ятого червня відбулися чергові збори духовенства Бердичівського благочиння. З благословення Високопреосвященнішого Никодима, митрополита Житомирського і Новоград-Волинського, зібрання священства провів протоієрей Роман Бойков.

На початку зустрічі духовенства голова зборів повідомив про питання, які Владика Никодим піднімав на останньому зібранні благочинних у приміщенні Житомирського єпархіального управління.

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія у вівторок, 15-го червня 2021-го року, у м. Києві відбудеться молитовне стояння проти антицерковних законів і перейменування Української Православної Церкви. До столиці вирушать духовенство та віруючі з усіх регіонів України. Протоієрей Роман Бойков акцентував увагу присутніх на різних організаційних моментах поїздки.

Від’їзд священнослужителів і віруючих Бердичівського благочиння 15-го червня заплановано на 6:00 від центрального входу до Свято-Миколаївського собору.

Влітку 2021-го минає 10 років служіння Митрополита Житомирського і Новоград Волинського Никодима на Житомирській кафедрі. Двадцять п’ятого серпня, у День пам’яті святого священномученика Павла Житомирського, в обласному центрі, у Спасо-Преображенському кафедральному соборі, буде звершено канонізацію святителя Євменія (Хорольського), архієпископа  Житомирського і Овруцького. Владика запрошує всіх віруючих на цю велику історичну подію в житті єпархії. Святкове богослужіння звершать за участю багатьох архієреїв та священнослужителів Житомирської єпархії.

П’ятого вересня, в день свята Подільської ікони Божої Матері, наголосив голова зборів, у м. Житомирі відбудуться урочистості і велелюдний Хресний хід.

Вікторія Кучерява, прессекретар Бердичівського благочиння

 

 
   
   
   

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022