Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Тяжкохворий син псаломниці Свято-Параскевського храму с. Великі Низгірці потребує молитовної та фінансової допомоги

Родина Юлії Іванівни Юрчук, псаломниці Свято-Параскевського храму с. Великі Низгірці Бердичівського благочиння Житомирської єпархії Української Православної Церкви, просить небайдужих людей про молитовну підтримку та фінансову допомогу для лікування тяжкохворого сина жінки – 36-річного Максима Володимировича Юрчука.

З дитинства чоловік, котрий народився 29-го вересня 1985-го року, має проблеми зі здоров’ям, які з часом загострилися. Наприкінці 2021-го р. у Максима Юрчука діагностували гострий панкреатит у стадії інфікування. Чоловік страждає від нестерпного болю у черевній порожнині.

Лікування потребує чималих коштів, яких сім’я не має. Рідні Максима Юрчука змушені звернутися до чуйних і щедрих серцем людей із проханням відгукнутися, щоб врятувати хворого чоловіка – допомогти зібрати необхідні гроші на боротьбу з недугою. Важлива будь-яка, навіть незначна лепта. Сім’я Максима Юрчука заздалегідь вдячна за розуміння та підтримку.

У Біблії написано: «Кожен нехай дає за велінням серця, а не з жалю чи з примусу, бо Бог любить того, хто дає з радістю» (2 Кор. 9: 7).

Відкриймо серця для справи добра та милосердя… 

 

Надати фінансову допомогу можна, перерахувавши кошти за реквізитами:


ПриватБанк 4731 2191 2455 9729

Отримувач: Юрчук Марина Володимирівна (сестра)

Номер телефону: 096 454 0562 – Юрчук Юлія Іванівна (мати)

 

Пресслужба Бердичівського благочиння

   

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022