Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Вітаємо з днем народження настоятеля Свято-Хрестовоздвиженського храму с. Великої П’ятигірки протоієрея Олександра Худякова!

Благочинний Бердичівського округу архімандрит Варфоломій (Бойков), духовенство благочиння та віруючі вітають із днем народження настоятеля Свято-Хрестовоздвиженського храму с. Великої П’ятигірки протоієрея Олександра Худякова! 

Дев’ятого квітня протоієрей Олександр Худяков святкує чудову весняну подію. Вельмишановний отче, від усієї повноти сердець вітаємо Вас із днем народження і даруємо кошик щирих квітучих побажань. Нехай Ваше життя буде осяяне світлом, любов’ю й теплом! Божої Вам благодаті, миру та добра! Нехай збуваються мрії, здійснюються плани і вінчаються успіхами всі починання та справи. Здоров’я Вам, сил, смирення і Божого благословення на многая і благая літа!

Дев’яте квітня, день суботній –

Вітаємо Вас шанобливо

І щиро зичимо сьогодні

Подій хороших та щасливих!

Хай мир панує в Вашім серці,

В сім’ї, домівці та країні,

І всі відтінки у веселці

На Вашій квітнуть на стежині!

Нехай Господь Бог Вседержитель

Здоров’я посилає й сили,

Нехай Небесний Ваш Хранитель

Несе Вам благодать на крилах…

Пресслужба Бердичівського благочиння

   

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022