Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

У День Святого Духа від Свято-Миколаївського собору Бердичева відправили черговий гуманітарний вантаж до Центрального пункту збору допомоги

Тринадцятого червня, у День Святого духа, духовенство і парафіяни Свято-Миколаївського собору м. Бердичева надіслали до Центрального гуманітарного штабу міста чергову партію допомоги українським захисникам, вимушеним переселенцям і нужденним.

Одинадцяте червня – Вселенська Троїцька батьківська субота. Напередодні свята Трійці у православних храмах звершувалися заупокійні богослужіння, на яких вшановували пам'ять усіх від віку спочилих православних християн. Наступного дня віруючі відзначали П’ятидесятницю, а у понеділок – Духів день…

Тринадцятого червня від Свято-Миколаївського собору м. Бердичева був відправлений гуманітарний вантаж до Центрального пункту збору допомоги для потреб воїнів Збройних Сил України, жителів із різних областей, які через війну оселилися в нашому місті, та нужденних і самотніх. Священство та парафіяни передали продукти харчування: хлібобулочні вироби, консервацію, різні смаколики тощо. Також був зібраний необхідний одяг для дорослих і дітей. 

За благочестивою традицією у Духів день прийнято здійснювати добрі справи й допомагати тим, хто потребує підтримки, турботи та співчуття. У народі кажуть: «Скільки віддаси в це свято – стільки й отримаєш, коли настануть важкі часи…»

На долю нашого народу випали тяжкі випробування. Вже протягом 110-и діб українські оборонці протистоять російським загарбникам, мужньо стримуючи ворога і даючи йому гідну відсіч на всіх напрямках. Протягом понад трьох місяців страшної війни ми всі разом продовжуємо наближати день Перемоги задля мирного життя під чистим небом нашої Батьківщини.

Вікторія Кучерява, прессекретар Бердичівського благочиння

   
   
   
   

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022